KLARGØRING TIL BILSYN

For alle bilejere gælder det, at en bil for første gang skal til syn, når den er fire år gammel. Herefter skal der foretages bilsyn hvert andet år.

Der er en lang række krav og regler, der skal være opfyldt for, at din bil kan komme gennem syn. Disse regler fornyes konstant, og der kommer ligeledes ofte nye regler til.

Hos Cramersauto udfører vi klargøringer af biler, der skal til syn med fokus på høj kvalitet og opretholdelse af alle gældende regler.

KLARGØRING TIL SYN

Har du hørt en raslende lyd fra din bil? Eller er du usikker på, hvorvidt mønstret i dækkene på din bil er dybe nok? Så er der god grund til at lade os klargøre din bil, inden der foretages bilsyn.

Ved at få foretaget en klargøring til syn, undersøger vi nemlig ikke alene dæk, men vi udfører også en professionel, kvalificeret og ikke mindst dybdegående kontrol af din bil fra ende til anden. Dette sikrer, at du har mulighed for at få rettet op på fejl og mangler inden det egentligt bilsyn, således at du kan vide dig sikker på, at din bil klarer syn.​

FÅ ET FØR-SYN TJEK AF DIN BIL VED ASSERBO HOS CRAMERSAUTO

Det er lovpligtigt at foretage de regelmæssige syn, som Trafikstyrelsen indkalder din bil til. Hos Cramersauto tilbyder vi at hjælpe din bil godt igennem det næste syn ved at sikre, at alt er som det skal være.

​Formålet med et bilsyn er at kontrollere færdselssikkerhedsmæssige forhold og miljømæssige forhold.

Blandt de forhold der omhandler færdselssikkerhed, kontrolleres det, at den pågældende bil kan styre og bremse, som den skal, ved at undersøge styretøj, lygter, dæk og andre bærende dele. Blandt de miljømæssige forhold kontrolleres det ved bilsyn, at den pågældende bil ikke forurener mere, end den må, samt at støjniveauet er fornuftigt. Alt det sørger vi for at tjekke, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt din bil klarer det næste syn.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Nærmer tiden sig for din bils næste syn? Og kunne du tænke dig at lade vores fagfolk stå for klargøringen af din bil, er du velkommen i vores autoværksted i Liseleje ikke langt fra Asserbo.

Har du spørgsmål til vores klargøring af biler i Nordsjælland, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os hos Cramersauto. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have til vores service og procedurerne i forbindelse med klargøring til syn.​

Skriv til os her​

Skriv her hvis du spørgsmål til værkstedet, eller vil i kontakt med os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

AF OPGAVER VI KAN UDFØRE KAN NÆVNES

» Aircon service samt fejlfinding

» Dæk montering

» Dæk opbevaring

» Hjulvask

» Montering af motorvarmer (webasto)

» Klargøring til syn

» Montering af ekstra udstyr (fartpilot, hifi, simonssportsudstødninger, kn-filter, sportsundervogn og sports bremser)

» Service eftersyn​

» ​Fejlfinding

» Salg af Alufælge

» Salg af Simons sports udstødninger (rustfri)

» Salg af kn-luftfilter

» Salg af Motorstyringssoftware (Autostable)

Åbningstider

Mandag - Torsdag

​​Fredag

08.00 - 16.00​

​08.00 - 15.00​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CRAMERS AUTO

Møllevangsvej 1, 3360 Liseleje

​CVR: 32910319

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 31 55 66

✉ E-mail: cramersauto@gmail.com

Følg os på Facebook