OM CRAMERS AUTOVÆRKSTED

Cramersauto har eksisteret siden 2010 hvor Torben startede hjemme på privat adressen ved siden af at han arbejde fuldtid hos Autohjørnet i Espergærde (Volvo special værksted) men efter som han hurtigt fik for meget at se til måtte han sige sit job op og gå all in i Cramersauto.

I oktober 2016 købte Cramersauto Asserboauto da pladsen hjemme var blevet for lille.

Torben er uddannet hos Opel i Helsinge tilbage i 2002 og har der efter været hos volvo/Renault i Espergærde (Autohjørnet) i 11 år ind til 2013 hvor han gik fuldtid ind i Cramersauto, og har derfor en del erfaring både med tyske franske og svenske biler.​

Cramersauto er et autoværksted ikke langt fra Asserbo i Nordsjælland, hvor vi udfører alle typer af opgaver, du som bilejer kan have brug for hjælp til. Dette betyder, at vi ikke alene foretager almindelig vedligeholdelse, dækmontering og serviceeftersyn, men vi tilbyder også reparation, renovering og ombygning af alle gængse bilmærker på vores autoværksted.

CRAMERSAUTO – DET BEDSTE AUTOVÆRKSTED

Har du svært ved at finde et godt autoværksted? Så kør til Cramersauto. Du behøver ikke at søge væk fra dit lokalområde for at finde et autoværksted, der udfører alle typer af opgaver både store og små. Cramersauto kan klare det meste, når det kommer til udskiftning af bildele og reparationer. Vi er et yderst professionelt autoværksted tæt på Liseleje, som altid har kundens behov in mente. Vi lytter til dig og din bil, så du kan køre herfra i en velfungerende bil.

Med andre ord er Cramersauto det optimale sted for dig at henvende dig, hvis du søger et autoværksted, hvor solide faglige kompetencer danner grundlaget for autoservice og reparation. Vi har kun dygtige og kompetente mekanikere ansat, som værdsætter deres arbejde og erhverv. Vi yder altid den bedste service, så du kan køre sikkert rundt på landevejene.

LOKALT OG ERFARENT AUTOVÆRKSTED

Når uheldet er ude, og behovet for professionel hjælp er på sit højeste, er det afgørende, at hjælpen er inden for rækkevidde. Af denne grund lægger vi hos Cramersauto vægt på, at vores mangeårige erfaring som autoværksted skal komme lokalbefolkningen til gode. 

Vi står altid til rådighed for dig og tager os tiden til at forklare det eventuelle problem på din bil. Cramersauto giver gode råd og vejledning med på vejen, så du kan passe endnu bedre på din bil – og vi har altid tid til en snak omkring din bil.

Du kan således altid regne med, at der er hjælp at hente på vores autoværksted, hvor vi ikke alene har de tekniske færdigheder, der kræves, men hvor vi på vores værksted også har faciliteter, der gør os i stand til at hjælpe i selv de mest komplicerede bilrelaterede arbejdsopgaver. Du behøver ikke at søge væk fra Hundested for at finde et autoværksted, der kan udføre alle slags opgaver både store og små. Cramersauto klarer det for dig!

MEDLEM AF DANSK BILBRANCHERÅD

Hos Cramersauto er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd – og det kommer dig til gode. Ved at være medlem af dette råd forpligter vi os nemlig til løbende at uddanne vores værksted i såvel god service som tekniske færdigheder. Dette sikrer, at vi er et værksted med dygtige teknikere og fokus på den gode service.

Fordelen ved at være kunde på vores autoværksted  er således, at vi har interesse i at sætte os ind i, hvem du er som kunde, og ved at skabe en relation til dig og din bil kan vi optimere og effektivisere det arbejde, vi udfører for dig.

OPDATERET VIDEN OG KLAR PÅ UDFORDRINGER

Hos Cramersauto ved vi, at det bedste udgangspunkt for at udføre arbejde af høj kvalitet er at have opdateret viden inden for området. Derfor har vi stor interesse i at deltage i det store udbud af kurser, der informerer og opdaterer os om de teknologiske udviklinger, der konstant finder sted inden for bilbranchen. Derfor har vi de mest kompetente og professionelle mekanikere i vores autoværksted.

Ved på denne måde hele tiden at have øje for udviklingen inden for service og reparation i vores fag, kan du vide dig sikker på, at vi er et autoværksted, hvor vi har de kompetencer der skal til, for at løse traditionelle arbejdsopgaver såvel som nye udfordringer for alle markedets bilmærker!

Skal Cramersauto blive dit faste autoværksted, så kontakt os i dag! Du kan kontakte os via vores kontaktformular her på hjemmesiden.​​

Skriv til os her​

Skriv her hvis du spørgsmål til værkstedet, eller vil i kontakt med os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal din bil på værksted?

Book tid - lige når det passer dig!

Vi er medlem af

AF OPGAVER VI KAN UDFØRE KAN NÆVNES

 • Aircon service samt fejlfinding
 • Dæk montering
 • Dæk opbevaring
 • Hjulvask
 • Montering af motorvarmer (webasto)
 • Klargøring til syn
 • Montering af ekstra udstyr (fartpilot, hifi, simonssportsudstødninger, kn-filter, sportsundervogn og sports bremser)
 • Service eftersyn​
 • Fejlfinding
 • 4-hjulsudmåling
 • Salg af Alufælge
 • Salg af Simons sports udstødninger (rustfri)
 • Salg af kn-luftfilter

Åbningstider

Mandag - Torsdag

​​Fredag

08.00 - 16.00​

​08.00 - 15.00​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CRAMERS AUTO

Møllevangsvej 1, 3360 Liseleje

​CVR: 32910319

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 31 55 66

✉ E-mail: cramersauto@gmail.com

Skal din bil på værksted?

Følg os på Facebook