DET SKAL DU VIDE OM SERVICEEFTERSYN

Hos Cramers Auto, dit lokale autoværksted i Liseleje-Asserbo området, foretager vi hver dag mange serviceeftersyn. Vi oplever dog, at folk har mange spørgsmål til processen, og i dette indlæg vil vi derfor besvare nogle af de mest udbredte, bl.a. hvor ofte bilen skal have et serviceeftersyn, og hvad det koster. Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til et servicetjek, er du velkommen til at kontakte Cramers Auto på telefon 22 31 55 66.

HVOR OFTE SKAL BILEN TIL SERVICE?

Alle biler skal til service fra tid til anden, det kommer man ikke udenom. Hvor ofte kommer dog helt an på hvilket mærke og hvilken model, der er tale om, samt hvor gammel bilen er, og hvor mange kilometer den har kørt. Det er den enkelte bilproducent, der fastsætter intervallet for, hvor ofte det anbefales, at en bil skal til serviceeftersyn. Er du i tvivl, så tag kontakt til denne producent, eller spørg os til råds. Vi vil altid gerne hjælpe med råd og vejledning i forhold til din bil.

HVAD INDGÅR DER I ET SERVICEEFTERSYN?

Der findes flere forskellige former for serviceeftersyn, og hos Cramers Auto i Liseleje skelner vi mellem de to tilbud, vi kalder henholdsvis “Lille Service” og “Stor Service”. Overordnet kan man sige, at olieservice er den grundlæggende bestanddel i et serviceeftersyn. Vores Lille Service omfatter bl.a. rensning og smøring af bremser, døre, låse og diverse bevægelige dele samt udlæsning af fejlkoder på bilen. Den Store Service omfatter bl.a. kontrol af alle væsker, dæk, undervogn, aircondition samt udskiftning af bl.a. olie, luftfilter, brændstofsfilter, tændrør og kabine/pollenfilter.​

HVAD KOSTER ET SERVICEEFTERSYN?

Når det kommer til biler, kan det være svært at fremsætte en standardpris, da der kan opstå uforudsete situationer og dermed udgifter. Hos Cramers Auto er prisen på serviceeftersyn dog som følger: Fra 1800 kr. for Lille Service og fra 2500 kr. for Stor Service. Ønsker du en konkret pris på serviceeftersyn af lige netop din bil, kan du med fordel udfylde den kontaktformular, som du finder her på vores side.

BESTIL TID TIL ET SERVICEEFTERSYN I DAG

Er du i tvivl om, hvorvidt det er ved at være tid til din bils næste serviceeftersyn, så kontakt os for at høre vores professionelle mening. Vi er et erfarent team af mekanikere, der brænder for at levere kvalitetsbevidst arbejde til vores mange tilbagevendende kunder. Personlig betjening og en behagelig tone, kombineret med kompetent service af alle mærker og modeller er, hvad vi gerne vil kendes på. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Skriv til os her​

Skriv her hvis du spørgsmål til værkstedet, eller vil i kontakt med os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal din bil på værksted?

Book tid - lige når det passer dig!

Vi er medlem af

AF OPGAVER VI KAN UDFØRE KAN NÆVNES

 • Aircon service samt fejlfinding
 • Dæk montering
 • Dæk opbevaring
 • Hjulvask
 • Montering af motorvarmer (webasto)
 • Klargøring til syn
 • Montering af ekstra udstyr (fartpilot, hifi, simonssportsudstødninger, kn-filter, sportsundervogn og sports bremser)
 • Service eftersyn​
 • Fejlfinding
 • 4-hjulsudmåling
 • Salg af Alufælge
 • Salg af Simons sports udstødninger (rustfri)
 • Salg af kn-luftfilter

Åbningstider

Mandag - Torsdag

​​Fredag

08.00 - 16.00​

​08.00 - 15.00​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CRAMERS AUTO

Møllevangsvej 1, 3360 Liseleje

​CVR: 32910319

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 31 55 66

✉ E-mail: cramersauto@gmail.com

Skal din bil på værksted?

Følg os på Facebook