FÅR DU DET MESTE UD AF DIN BIL?

Mange danskere ser blot bilen som et middel til at komme fra A til B. Selvfølgelig er dette også bilens primære funktion, men hvem siger, at bilen ikke må være fed at køre i samtidig? Alt for få mennesker stiller krav til deres bil og nøjes med en middelmådig køreoplevelse. Er du ikke en af de mennesker, og ønsker du i stedet at få det meste ud af din bil, så læs med her hvor vi hos Cramers Auto vil gennemgå, hvordan du kan maksimere din køreglæde ved hjælp af motoroptimering.

PAS PÅ ULOVLIGE LØSNINGER

Måske har du set virksomheder, der reklamerer for billig chip- og bokstuning, men her er det vigtigt at være opmærksom, så du ikke får købt et produkt, der enten er ulovligt eller til skade for din bil. Lyder tilbuddet for godt til at være sandt, så er det det højst sandsynligt også! Hos Cramers Auto har vi indgået et samarbejde om motoroptimering med AutoStable, da vi mener, at de tilbyder de bedste løsninger på markedet.​

AUTOSTABLE ER DIN SIKKERHED FOR VELUDFØRT ARBEJDE

AutoStable leverer skræddersyede motoroptimeringer, helt uden chiptuning eller optimeringsbokse. Ved hjælp af moderne, specialbygget software, der fremstilles ud fra din bil og dine behov, kan en motoroptimering fra AutoStable hjælpe dig med at få det meste ud af din bil. 

I modsætning til flere uautoriserede forhandlere tilbyder AutoStable markedets bedste forretningsvilkår, så du er sikret en god og sikker aftale. Motoroptimeringen kan foretages på alle køretøjer, og du får hele 60 dages fuld returret, hvis du mod forventning ikke er helt tilfreds med resultatet.

FORDELENE VED MOTOROPTIMERING

En motoroptimering har til formål at maksimere din køreglæde, både i forhold til ydeevne og økonomi. Når du får din bil tilbage, vil du opleve, at den er mere behagelig at køre i. Dette skyldes bl.a., at den bliver i stand til at accelerere hurtigere og lettere, så det føles som om, du har fået flere hestekræfter at gøre godt med. Derudover er en effekterne også, at du vil få et mærkbart lavere brændstofforbrug, hvilket både er til glæde for din egen økonomi og vores allesammens miljø.

Er du interesseret i at høre mere om motoroptimering, er du altid velkommen til at kontakte Cramers Auto i Liseleje. Vi har kunder fra hele Sjælland og hjælper også gerne dig med at finde ud af hvilken løsning, der passer bedst til dine behov. Husk på, at alle fortjener en bil, der kører godt!​

Skriv til os her​

Skriv her hvis du spørgsmål til værkstedet, eller vil i kontakt med os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal din bil på værksted?

Book tid - lige når det passer dig!

Vi er medlem af

AF OPGAVER VI KAN UDFØRE KAN NÆVNES

 • Aircon service samt fejlfinding
 • Dæk montering
 • Dæk opbevaring
 • Hjulvask
 • Montering af motorvarmer (webasto)
 • Klargøring til syn
 • Montering af ekstra udstyr (fartpilot, hifi, simonssportsudstødninger, kn-filter, sportsundervogn og sports bremser)
 • Service eftersyn​
 • Fejlfinding
 • 4-hjulsudmåling
 • Salg af Alufælge
 • Salg af Simons sports udstødninger (rustfri)
 • Salg af kn-luftfilter

Åbningstider

Mandag - Torsdag

​​Fredag

08.00 - 16.00​

​08.00 - 15.00​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CRAMERS AUTO

Møllevangsvej 1, 3360 Liseleje

​CVR: 32910319

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 31 55 66

✉ E-mail: cramersauto@gmail.com

Skal din bil på værksted?

Følg os på Facebook