3 FORDELE VED AT VÆLGE ET LOKALT AUTOVÆRKSTED

Ligesom i så mange andre brancher er der i bil- og værkstedsbranchen mange fordele forbundet med at vælge en lokal forhandler. Cramers Auto er et moderne, lokalt autoværksted i Liseleje- og Asserbo-området, der tilbyder autoriseret service af stort set alle mærker og modeller. I dette indlæg vil vi argumentere for, hvorfor det kan betale sig at vælge et lokalt autoværksted, næste gang bilen skal til service. Har du spørgsmål til vores værksted, medarbejdere eller kompetencer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 31 55 66.

1. LETTILGÆNGELIG SERVICE

Det er de færreste mennesker, der ser frem til, at bilen skal afleveres til syn eller service. Både fordi de bekymrer sig om prisen på servicen, men også pga. det besvær de mener, der er forbundet med processen. Service af ens bil behøver dog hverken være særlig dyrt eller særlig tidskrævende.

For travle familier kan det virke som en irriterende stressfaktor, at skulle frem og tilbage til autoværkstedet og muligvis skulle undvære bilen i en ubestemt periode. Derfor gælder det om, at gøre serviceprocessen så simpel som overhovedet muligt, og dette gøres først og fremmest ved at vælge et lokalt autoværksted, der ligger tæt på ens hjem. På den måde undgår man at skulle bruge unødig tid på transport. Med et lokalt autoværksted er servicen lettilgængelig, hjælpen altid tæt på, og du kan snildt passe en aftale ind i din travle hverdag.

2. LOKAL OG PERSONLIG BETJENING

At vi hos Cramers Auto er det eneste autoværksted i området Liseleje-Asserbo betyder, at vi kender vores lokale kunder rigtig godt. Modsat værksteder i byer hvor der er flere udbydere af service, kommer vi helt tæt på dem der bor i området og kan derfor tilbyde lokal og personlig betjening. Vi har fuld forståelse for, at det giver en følelse af tryghed at vide, hvem man møder i værkstedet og hvem, der skal tage sig af ens bil, og derfor lægger vi stor vægt på den individuelle kundekontakt.

3. HURTIG LØSNING PÅ AKUT OPSTÅEDE PROBLEMER

Hos Cramers Auto ved vi, at problemer desværre kan opstå til alle tider, og ikke kun begrænser sig til når du alligevel har tid hos dit autoværksted. Problemer kan opstå akut, og i sådanne tilfælde er det rart, at der ikke er ret langt til det nærmeste lokale autoværksted. Hvis du befinder dig i nærheden af vores adresse, Møllevangsvej 1, 3360 Liseleje, tager vores værksted sig af de fleste reparationer. Vi er ikke et mærkeværksted, men et mere generelt autoværksted, der servicerer alle mærker og modeller. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du bor nær os, eller blot befinder dig i nærheden, når du oplever akut opståede problemer.

Vil du høre mere om de mange fordele ved at vælge et lokalt autoværksted, er du velkommen til at kontakte Cramers Auto på telefon 22 31 55 66 eller til at skrive en mail til os på cramersauto@gmail.com.

Skriv til os her​

Skriv her hvis du spørgsmål til værkstedet, eller vil i kontakt med os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal din bil på værksted?

Book tid - lige når det passer dig!

Vi er medlem af

AF OPGAVER VI KAN UDFØRE KAN NÆVNES

 • Aircon service samt fejlfinding
 • Dæk montering
 • Dæk opbevaring
 • Hjulvask
 • Montering af motorvarmer (webasto)
 • Klargøring til syn
 • Montering af ekstra udstyr (fartpilot, hifi, simonssportsudstødninger, kn-filter, sportsundervogn og sports bremser)
 • Service eftersyn​
 • Fejlfinding
 • 4-hjulsudmåling
 • Salg af Alufælge
 • Salg af Simons sports udstødninger (rustfri)
 • Salg af kn-luftfilter

Åbningstider

Mandag - Torsdag

​​Fredag

08.00 - 16.00​

​08.00 - 15.00​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CRAMERS AUTO

Møllevangsvej 1, 3360 Liseleje

​CVR: 32910319

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 31 55 66

✉ E-mail: cramersauto@gmail.com

Skal din bil på værksted?

Følg os på Facebook