Motoroptimering hos Cramersauto

Der findes i dag mange muligheder for at optimere sit køretøj, og interessen for motoroptimering er stadig stigende.

Mange mennesker bruger en betydelig del af døgnets timer på at transportere sig fra A til B, og idet at bilen udgør en vigtig brik i et stort antal menneskers liv, er det ikke vanskeligt at se logikken i at udnytte motorens potentiale til fulde.

Dette er netop, hvad vi hos Cramersauto tilbyder at hjælpe dig med. Vi udfører moderne og skræddersyet motoroptimering, således at du får det maksimale ud af dit køretøj samt en forbedret brændstofsøkonomi.

Fordele ved motoroptimering

Fordelene ved at få foretaget motoroptimering kan deles op i tre overordnede effekter: Flere kræfter, færre udgifter og mindre forurening.

Ved motoroptimering omprogrammeres den styring, der kontrollerer blandingen af brændstof og luft i motoren. Når der foretages ændringer i denne styring, optimeres motorkraften markant. Optimeret motorkraft giver flere hestekræfter, og heraf opnås en bedre acceleration.

Men motoroptimering giver ikke alene en mere effektiv kørsel – det giver også en bedre brændstofsøkonomi. Når du får foretaget en motoroptimering kan du se frem til at skulle af med færre penge til udgifter, du ellers har været vant til at betale. Med motoroptimering skærer du betydeligt ned for forbruget af brændstof, da motorens evne til at udnytte brændstoffet forbedres. Samtidig gælder det, at jo større en motor din bil har, jo flere penge vil du spare.

Den mindre forurening, der opnås med motoroptimering, hænger tæt sammen med den mindre udgift til brændstof. Når forbruget af brændstof er mindre, vil forureningen udledt fra brændstof ligeledes være mindre, og således kan du ved motoroptimering nedbringe CO2-forureningen.
Disse tre overordnede effekter af motoroptimering kan samlet set give dig en markant forbedret køreglæde!

Motoroptimering med sikkerhed

Ved at få foretaget motoroptimering hos Cramersauto, kan du vide dig sikker på, at optimeringen foretages på korrekt og hensigtsmæssig vis. På vores værksted sørger vi nemlig for at dokumentere, at optimeringen fungerer på din bil.

På denne måde er der ingen risiko for, at du ikke får de hestekræfter i din bil, som vi har lovet dig. Som fagmand sikrer vi, at det højere antal hestekræfter, der opnås med motoroptimering, går hånd i hånd med lavere omdrejninger. Vi udfører optimering af din motor med udgangspunkt i branchens kvalitetssikrede betingelser.

Hos Cramersauto får du altså motoroptimering med en høj grad af sikkerhed!

Cramers Auto

Cramers auto
Møllevangsvej 1,
3360 Liseleje
Telefon: 22 31 55 66
Email: cramersauto@gmail.com

Åbningstider

Mandag - Torsdag
08.00 - 16.00

Fredag
08.00 - 15.00

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

22 31 55 66

Skriv her hvis du spørgsmål til værkstedet, eller vil i kontakt med os?

Find vej