Autoværksted nær Hundested

Cramersauto er et autoværksted ikke langt fra Hundested i Nordsjælland, hvor vi udfører alle typer af opgaver, du som bilejer kan have brug for hjælp til. Dette betyder, at vi ikke alene foretager almindelig vedligeholdelse, dækmontering og serviceeftersyn, men vi tilbyder også reparation, renovering og ombygning af alle gængse bilmærker.

Med andre ord er Cramersauto det optimale sted for dig at henvende dig, hvis du søger et autoværksted nær Hundested, hvor solide faglige kompetencer danner grundlaget for autoservice og reparation.

Lokalt og erfarent autoværksted tæt på Hundested

Når uheldet er ude, og behovet for professionel hjælp er på sit højeste, er det afgørende, at hjælpen er inden for rækkevidde. Af denne grund lægger vi hos Cramersauto vægt på, at vores mangeårige erfaring som autoværksted tæt på Hundested skal komme lokalbefolkningen til gode.

Du kan således altid regne med, at der er hjælp at hente på vores autoværksted nær Hundested, hvor vi ikke alene har de tekniske færdigheder, der kræves, men hvor vi på vores værksted også har faciliteter, der gør os i stand til at hjælpe i selv de mest komplicerede bilrelaterede arbejdsopgaver.

Medlem af Dansk Bilbrancheråd

Hos Cramersauto er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd – og det kommer dig til gode. Ved at være medlem af dette råd forpligter vi os nemlig til løbende at uddanne vores værksted i såvel god service som tekniske færdigheder. Dette sikrer, at vi er et værksted nær Hundested med dygtige teknikere og fokus på den gode service.

Fordelen ved at være kunde på vores autoværksted ikke langt fra Hundested er således, at vi har interesse i at sætte os ind i, hvem du er som kunde, og ved at skabe en relation til dig og din bil kan vi optimere og effektivisere det arbejde, vi udfører for dig.

Opdateret viden og klar på udfordringer

Hos Cramersauto ved vi, at det bedste udgangspunkt for at udføre arbejde af høj kvalitet er at have en opdateret viden inden for området. Derfor har vi stor interesse i at deltage i det store udbud af kurser, der informerer og opdaterer os om de teknologiske udviklinger, der konstant finder sted inden for bilbranchen.

Ved på denne måde hele tiden at have øje for udviklingen inden for service og reparation i vores fag, kan du vide dig sikker på, at vi er et autoværksted, hvor vi har de kompetencer der skal til, for at løse såvel traditionelle arbejdsopgaver som nye udfordringer for alle markedets bilmærker!

Find vej til Cramers Auto

Cramers Auto

Cramers auto
Møllevangsvej 1,
3360 Liseleje
Telefon: 22 31 55 66
Email: cramersauto@gmail.com

Åbningstider

Mandag - Torsdag
08.00 - 16.00

Fredag
08.00 - 15.00

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

22 31 55 66

Skriv her hvis du spørgsmål til værkstedet, eller vil i kontakt med os?

Find vej